Saturday, September 4, 2010

Winston Flowers


A third-generation family-owned company,

with 6 shops in and around Boston,

is one of my favorite places to go for inspiration.

It's like visiting a museum.

I stand and admire their creations.

Creations so simple,
but at the same time so complex.

Like these white eggplants in a wooden bowl.
I can't stop looking at them.
So brilliant!


9 comments:

  1. Just gorgeous!! I love flower shops :)

    ReplyDelete
  2. Hej Bostongirl!

    Fina blombutiker, handelsträdgårdar och inredningsbutiker där dom KAN skylta och göra miljöer och arrangemang för inspiration... är bara bäst! Det är ju till dom ställena man återvänder.... Man behöver inte ens köpa något....utan gå dit för att insupa inspriation.... Men det är klart att man blir ju mer lockad av handla på dessa ställen också än på andra... så visst sjutton brukar en liten påse smyga sig med när man går ut genom dörrarna.... De där enkla, men ändå sofistikerade arrangemangen med äggplantor och pumpor gillar jag.... Förstår att du gillar Winston Flowers...

    Låter ju jättesnyggt med allt du planterar.... Var tvungen att googla på liriope... Det namnet har jag inte hört tidigare. Sååå fina..... Får man se någon bild kanske?! :-)

    Bilden på björnen har jag tagit alldeles själv, men på Järvzoo, ligger i Järvsö, Hälsingland. Det var ett helt fantastiskt besök och när vi var vid björnarna (en mamma och fyra ungar) var vi helt ensamma. Det vi fick se då tror jag aldrig jag kommer att få se igen.... Tror vi stannade vid deras 'hägn' i en timme.

    Många kramar
    /Charlotte

    ReplyDelete
  3. Guuuuud så läckert! Jag håller helt med dig om de vita äggplantorna i träskålen - vilket konstverk! Överhuvudtaget ett ställe att gå och insupa idéer och njutbara bilder. Och på tal om njutbara bilder så är dina foton från detta bladMecca superfina, och återger verkligen hur läckert det är där.

    Ack ja, man kanske skulle ta sig en liten tripp till Boston... och plocka lite blommor eller så...;-D

    Stor kram och tack för dig otroligt gulliga hälsning hos mig - du är väldans bra för mitt ego, du! ;-)

    Helena

    ReplyDelete
  4. Vilka fantastiska arrangemang! Jag föll för vattenskålarna på första bilden med frukter och blad.

    ReplyDelete
  5. Sarah- Me too! :)
    Charlotte- Precis, jag handlar aldrig här, men får alltid idéer.
    Helena- Ja kom till Boston och plocka blommor, tjejen!
    Lotta- Ja visst är de härliga! I ett arrangemang som inte är med på bild använder de tomater i blomsterarrangemang. Hade jag själv aldrig tänkt på.

    ReplyDelete
  6. Hej hej!

    Wow vilket mysigt ställe. Kan se att du får inspiration här i mängder! Jättefina arrangemang och hela atmosfären är ju helt fantastisk. Ibland är det enkla det finaste - varför krångla till det liksom?

    Ha en fin dag!

    Kramar Sanna

    ReplyDelete
  7. I also love those white eggplants in the bowl. Striking.

    ReplyDelete
  8. Love this store! My daughter would especially love it! We have a somewhat similar store nearby but it's not nearly as large or fancy.

    Very unique!

    ReplyDelete
  9. Love this place and finally after all the years of giving hints to my hubby that I love their arrangements and style, I now recieve beautiful flowers from there for almost every important occasion! I am truly blessed!

    ReplyDelete

Thanks for leaving me a little note!

Annelie