Friday, December 10, 2010

Baby it's cold outside...

It's cold enough to make ice ornaments
and have them last all day with out melting.


My posts have been few and far in between lately, (just telling, in case you hadn't noticed).
I've had my parents visiting from Sweden for three weeks and it's been quite a treat, we've been spoiled mad.

Now, my parents have left and vacation is over. There is lots to be done before Christmas.
We did finish decorating the Christmas tree by the way, almost all the way up to the top. I'll show you tomorrow. Or the next day.

13 comments:

 1. The ice decorations are wonderful! It must be pretty cold. Even on our coldest days in winter these would probably still melt.

  ReplyDelete
 2. originalissima questa decorazione..noi al sud d'italia non potremmo farla anche se sta facendo freddo pure quà. Un Abbraccio Ornella

  ReplyDelete
 3. Heeeeej Annelie!

  Ja, jag började undra hur du hade det! Men nu läser jag ju att du blivit bortskämd under låååååång tid. Det låter riktigt skönt! Men nu har dom alltså åkt tillbaka till Sverige.... Ser såå fram emot att få ser er jättegran!

  Vilken fin hängade isdekoration du gjort... Det är så fint när solen är framme och gör så att det glittrar i isen. Jag kom helt av mig med utepiffet när den tråkiga kylan slog till för cirka två veckor sen. Tror vi har haft -15 till -20 den senaste tiden... och då sticker man inte huvudet utanför dörren om man inte måste..... Har en del fryst 'ispiff' som bara ligger och väntar på att jag ska få lust att gå ut ;-)

  Sååå kul att du är tillbaka i bloggvärlden... Har ju varit en aningens tomt you know när det inte kommit några signaler från Boston!!!

  Ha en toppendag!
  Kram Charlotte

  ReplyDelete
 4. Jättefina is dekorationer!Som ett smycke.
  Kran fr.mig

  ReplyDelete
 5. ice ornaments.. what a cool idea!!!!
  Glad that you had a great vacation with your parents.
  have a great weekend

  ReplyDelete
 6. Hej,
  Så roligt att någon från " over there " vill vara med i min utlottning. Jätteroligt med ett så långväga besök.
  Ha en trevlighelg.
  Susanne

  ReplyDelete
 7. Så fint...
  Hos mig har det töat sen igår och all den fina snön är decimerat till några bruna slaskiga rester.....fast jag antar att det kommer mera......
  Ser fram emot att de sin julgran.....

  ReplyDelete
 8. That is the cutest idea! I wish I would have done it in MA. I can't do it here - the daytime temps are still 60!
  So glad your parents got to visit. I'm glad you had a good time with them.

  ReplyDelete
 9. Jättefin isdekoration! Undrar om jag någonsin blir färdigt till att göra något isigt? Roligt att du är tillbaka i bloggvärlden, det är ju alltid spännande med direktrapporter från östkusten!
  Kram,
  Katarina

  ReplyDelete
 10. Okej, du är väl ursäktad då. Föräldrarbesök från annan kontinent måste vara jätteroligt. Här ser vi verkligen fram emot din julgran - 3,5 meter tätt pyntad och inget fusk mot väggen, var det va? Nu ska jag ut och skrinna på uppfarten, +4 igår och -6 nu ger ett fint istäcke.
  Ha det gott!
  Kramar

  ReplyDelete
 11. Jamen hur i hela världen har jag missat att det kommit ett inlägg från min favvotjej på andra sidan dammen?

  SÅ vackert och vilken genial idé...kan tänkas att jag härmas lite, om vi nu får minusgrader igen denna vinter, vill säga...

  Lusse lelle, haha, det hade jag alldeles glömt bort! Håller som bäst på att skrapa bort målarfärg från händerna efter att ÄNTLIGEN målat om det skrikgula glasrummet... Bilder kommer så småningom...

  Och ni, inte vågar ni väl er på riktigt luciatåg? Inte i landet där mången svensk aupair lyckligt ovetande riskerat livet när de lussat för värdfamiljen... och blivit tagna för KuKluxKlan...?

  Saffranshälsningar i alla fall,
  och kram!
  Helena

  ReplyDelete
 12. Hej Anellie,
  Så härligt att få ha sina föräldrar på besök. Vilket fint hänge den idén kommer jag att låna av dig....jättefint. Jag ser fram emot att få se er gran och de vackra dekorationerna.

  Kram Anna

  ReplyDelete
 13. Hej Annelie,

  Fint isornament. Nåt jag faktiskt inte provat! Ser många som gör fantastiskt fina islyktor också. Skulle gärna skicka över en hög snö till dig - här är det gott om´et! Vi har i överflöd, vet snart inte vart vi ska göra av allt. Snöhögen växer o växer... Dottern gjorde en grotta med en tunnel i för några dar sen - riktigt cool ;)

  Hoppas få se den magnifika granen snaaart då... hihi!

  Kram Sanna

  ReplyDelete

Thanks for leaving me a little note!

Annelie