Monday, October 24, 2011

My Yard Turned Graveyard

I leave the house for one hour.And this is what I come back to.


My yard turned graveyard.

Charming turned alarming,
spooky
and
bone chilling.


Eerie stones and bones everywhere.

It is today one week until Halloween night.
A night both scary and sweet.
My boys can't wait to "Trick or Treat".

11 comments:

 1. I have been meaning to comment on your last post... LOVE the corn ideas, especially the candle one. The pitchfork will only work for a charming, quaint, New England-style house - not desert stucco! But it would have been darling on my old garage. And, your mums! Oh my goodness - they are gorgeous. I have one in a pot on my porch but the weather has been so hot and sunny that it's seriously struggling to make it. I'll be honest, the holidays are very much more charming in New England. As for this post - I love your graveyard too. I always thought I would do that at my house, but I've never done it. Maybe next year...

  ReplyDelete
 2. Hej Annelie!

  Såå coolt! Minns att du nämnde er kyrkogård förra året och jag blev såå nyfiken då. Kul att du visar den nu. Så himla fint och effektfullt och fyndig text på gravstenarna. Har ni gjort allt själva?? (och hur gjorde ni..?) Förstår att dina pojkar är spända och förväntansfulla inför Halloween och allt bus och godis som väntas...

  Happy Halloween! om vi inte skulle höras innan dess :)

  Kram Sanna

  ReplyDelete
 3. Hu vad läskigt! Ni går verkligen in för Halloween! Även om det har blivit mer populärt i Sverige så ser man inget liknande detta här (åtminstone inte i mina trakter)!
  Jätteroligt att höra ifrån dig igen!
  Kram
  Katarina

  ReplyDelete
 4. That's awesome! It looks even more creepy in black and white! Very creative and fun.

  ReplyDelete
 5. Men himmel Annelie, hur många husdjur har ni avverkat i familjen?? (nu vill jag genast ha en kanin som jag kan döpa till Frank N. Stein). Vilken urläcker dekor, och den blev helt fantastisk i svartvitt. Jag förstår att dina killar längtar till den stora kvällen - det gör väl du också? Själv befattar jag mig inte med sånt. Jag går bara runt och studerar mina lönnar. Du kan tro det är svårt när jag inte kan rikta min förnäma näsa nedåt - de är ju så små ännu, de fina lönnarna.
  Ha en riktigt creepy halloween.
  Kram från Snobben

  Ps! Vet du vad jag saknar i din blogg - möjligheten att gå tillbaka till ditt senaste inlägg. Jag vill ju läsa ikapp vad jag missat.

  ReplyDelete
 6. Men hallå! 'Bara klicka på bloggtiteln'.. det hade jag inte en blekaste aning om. Jag har precis gått igenom din 'looking for ....'-lista tills jag hittade corn-inlägget, (och jag hittade mycket roligt på vägen också). Men nu har jag lärt mig att klicka på bloggtiteln också och du behöver inte lägga till 'tidigare inlägg' i högerkolumnen för min skull längre.

  Tack för att du delar med dig av din visdom, - och kanske man får se din vindfrilla i nästa inlägg. Passar till Halloween kanske?
  Kram igen

  ReplyDelete
 7. Hey Bostongirl!!

  I dag har jag länkat till dig :-))) Har gjort inlägget om majsen. Fick ihop en liten ljusdekoration. Det blir bättre nästa år..... DÅ....... :-))) Tack kära du för alla härliga glimtar du visar från New England!!! jag får så mycket inspiration av allt du visar. Men wow och jissens.... Har ni en egen kyrkogård hihi....... SÅÅ kul!! Förstår att dina grabbar hade roligt när de fixade i ordning den. Vilken grej. Jag sa just det här vid middagen att vi måste skaffa 'bus eller godis'-godis inför helgen. Även här ringer barnen på dörrarna. Flera gånger har jag velat säga bus bara för att se om de har något roligt bus. När mina barn var mindre och sprang runt på halloween hade de åtminstone ett bus planerat utifall att :-)))

  Många och stora kramar till dig!!
  /Charlotte

  ReplyDelete
 8. Nämen, hur har jag missat detta helt underbara inlägg!!!??? Precis som Sanna så minns jag så tydligt hur du i bloggen för ett år sedan pratade om er kyrkogård, och blev så nyfiken på hur det sett ut IRL. Och HUR HÄFTIGT är inte detta!!! Jag, som på min höjd skrapar lite på någon pumpa, blir faktiskt ur-inspirerad av dina bilder här, och något år skall jag "go all the way", banne mig! I denna pittoreska Englandsidyll borde det ju göra sig alldeles förträffligt med en kyrkogård eller två framför huset...eller? :-)

  Superläckert, kreativt och snygga bilder!

  Bu på dig!
  Helena

  ReplyDelete
 9. Super coolt....det är en härlig grej ni har med Halloween i USA, det har ju börjat komma mer och mer här hemma men än har vi mycket kvar att lära. Nu räknar jag ner till NY ska bli sååå roligt.

  Kram Anna
  http://godastunder-tokigaideer.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Hi Annelie! I love your new blog name. Must be so pretty where you live.
  Excellent idea here, especially in black & white.
  My goodness time is going by so quickly, not to long and it will be snowing.
  Hugs Rosemary...x

  ReplyDelete
 11. Good Morning!
  Snö? Jag är en bättre häxa då jag trodde jag var. :) Vi hade tunga frost i morse. Det kommer att göra! Jag måste säga varje gång jag ser din bild du påminner mig om min kusin från Malmö.
  Ha en underbar dag,
  Kram Rosemary ... xx

  ReplyDelete

Thanks for leaving me a little note!

Annelie