Monday, April 26, 2010

A spring quote

"If you've never been thrilled to the very edges of your soul by a flower in spring bloom, maybe your soul has never been in bloom."
Audra Foveo

Botanical Tulip

5 comments:

 1. Fint! Det har jag aldrig hört förut. Brukar googla på citat om trädgård, natur och liknande, men det har jag inte stött på... Ser att dina botaniska tulpaner blommar. Va' dom är fina! Mina helt gula blommar (står i fjärrvärmen :-)), men de gul-vita som dina, ser man knappt bladen på ännu. Vid närmare eftertanke har jag antagligen sisådär 3 växtzoner i min trädgård. Och jag brukar skämta (eller inte..) och säga att inomhus hos oss har vi flera olika klimatzoner...Bor i ett gammalt hus, som vi förvisso renoverat ganska mycket, men alla fönster skulle behöva bytas och det blir ganska dragit på vissa ställen.

  Kram
  /Charlotte

  ReplyDelete
 2. I agree, when I'm feeling loving and spiritual, I am so moved by even the smallest bit of nature. But when I'm not, I can walk by even the most gorgeous blossom and not give it a thought!

  ReplyDelete
 3. Jisses vilket underbart citat! Ska nog ta och skriva ner det innan jag glömmer bort det...

  Såg att jag missat gårdagens inlägg från Vita Huset. För det är väl det det är? Är du möjligen ingift i Obama-klanen???!!! Dagens jisses nummer två - vilken koja! Låter som en alldeles underbar söndag med slöstolar och tilltugg. Som vanligt så fina bilder från dig.

  Förresten, när jag såg mina egna kort från Castle Combe på bloggen slogs jag av samma sak som du - jag har lyckats ta kort utan folk! Tack och lov har riktiga turistsäsongen inte dragit igång än, för då kan man knappt se husen.
  En av husägarna har just öppnat café hemma i sitt hus, och man kan gå rakt in i det 500 år gamla vardagsrummet och få sig en kopp te - urmysigt!

  Så när kommer ni på besök så jag får bevisa att det inte bara är kulisser?!?!? Dina killar kan få mata våra dammfiskar också, om inte hägerskrället hunnit hit..;-D

  Kram på dig och tack för goa ord hos mig... känner mig lite styv i korken nu...;-D

  ReplyDelete
 4. What a pretty quote and a lovely tulip!

  ReplyDelete
 5. Great quote! I look at flowers like old friends, I get so excited when I see them pop up each season.

  ReplyDelete

Thanks for leaving me a little note!

Annelie